tiistai 17. marraskuuta 2015

Rally-toko Lemmy

Lemmy pääsi kotitreffeille Leevin luo. Käveltiin ensin ulkona kävelemässä Lemmylle (ja emännälle) uusissa maisemissa ja sitten vetäydyttiin sisätiloihin nauttimaan antimista. 


Leeville ei oikein sovi kaikki syömiset - kuvan possunkorvan loppu teki myöhemmin uuden tulemisen.


Herkkujen jälkeen Leevi katseli kummastellen mäyärkoiran touhotusta "samojen vanhojen lelujen" kanssa. Mikä hurmio oli mäyräkoiralla vedellä kaikki lelut yksitellen ammeesta ja levitellä niitä mahdollisimman leviäks. Emäntä laski, yli 15 pehmolelua, oli se määrä joka takas että kaikki lelut säilyivät vauroitta. Mäyräkoiralla ei ollut aikaa paneutua jonkin tietyn lelun äärelle. Oudolta näytti emännän silmään että jossain vai olla ammeellinen leluja, joissa on täytteet sisällä ja lateksipossulla kaikki ulokkeet tallella.


Rally-toko treenejä on jatkettu, viime kerralla vähennettiin jätskin syöntiä ja muuta "viihdykettä" ja istuskeltiinkin enemmän yhdessä taukopaikalla. Lemmy olikin asian kanssa ihan jees ja nökötteli itsekseen laverilla ja emäntä sai kuikuilla loossista miten muiden kyltit sujuu. Hyvin meni treeni, muutaman kerran se ottaa että jaksetaan loossissa olla ja ootella välillä ja kuunnella toisten koirien ja ihmisten ääniä. Kelpo rally-tokoilija Lemmy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti