tiistai 8. syyskuuta 2015

Romanian Lipetti

Lemmy roudaa aina kengän sänkyyn jäädessään kaksin koiraseuraan. Nyt päivänä eräänä oli roudattu myös isännän kotihousut. Ihmisiä kiinnostaa kovasti, miten tää mäyräkoira ahertaa esimerkiksi ne housut ensin rahille ja siitä sitten sänkyyn. Myös tää tutumpi rituaali olis kiva nähdä, kun Lemmy hakee eteisen kenkätelineestä kengän, vie sen makuuhuoneeseen, rahille ja sänkyyn ja nukkuu sen kanssa. Esimerkiks taas tässä kun tultiin kotiin niin Lemmy jatko vain uniaan emännän kengän kanssa. Liekö parempaa seuraa kuin kotiintulleet?!


Otettiin itseasiassa lyhyt yksinolo nauhalle. Tällä kertaa oli kuitenkin makuuhuoneen ovi kiinni, joten päästiin vaan todistamaan autolakanan (joka odotti eteisessä autoon viemistä) uudelleenmuokkausta pesäksi ulko-oven eteen. Jeni ihmetteli kyllä Lemmyn touhuja. Istuskeli muualla ja seuras että mitä ihmettä tuo kaveri oikein touhuaa. Katsotaan jos saadaan tätä kenkärituaalia nauhalle tässä joskus.

Muuten on taas kertynyt vain näitä nukkumiskuvia. Jotenkin sitä tulee vaan sillon otettua kuvia, kun esimerkiks yrittäis päästä ihmispetiin nukkumaan.


Ja tässä Lemmyn tyylinäyte, kun mäyräkoira ottaa kaiken mukavuuden irti runkopatjojen luisusta erilleen. Ettei sänkyrailon osasyynä vois olla kymmenen kilon Patjankaivautuja?! Tässä sängynraossa nukku kyllä yhen yön myös meidän Romanian Lipetti (keksittiin vihdoin mitä rotua Jeni on), joka mittarimadosti puski itteään railossa eteenpäin. Ja jos emäntä osaa kertoa kaiken tän niin voi miettiä tuliko näiden epeleiden kanssa paljoa nukuttua?!


Tässä taistellaan kans iltaunia vastaan, Lemmy on tainnu jo luovuttaa. Jeni sitkeesti yrittää pysyä hereillä..!

1 kommentti: