maanantai 14. syyskuuta 2015

Lemussa

Emäntä oli kertana eräänä pennunkaitsijana heppareissulla. Sonan emäntä ratsasti ja me Sonan kanssa kahdestaan vietettiin aikaa tallin lähistöllä. Käytiinpä ottamassa pieni poseeraus Lemun muistomerkilläkin.Sitten haisteltiin kans vähän heppaa. Oli se vähän hurja Sonan mielestä, mutta ei oltu kauhuissaan. Pyrittiin haistelemaan kaukaa ja Sona sai mennä niin lähelle ku itte halus. Hevonen oli aivan tottunut koiriin, ei noteerannut Sonaa kummemmin.


Pikkasen oli jännä tallireissu. Melkosta hepulia Sona veti varsinkin lopuksi, joten ei ollut ihme että kotimatkalla takapenkillä oli tämännäköinen otus. Vähintään yhtä väsynyt oli myös pennunkaitsija.


Pentukoira oli taas hyvä muistutus aikuisten koirien hyödyistä. Arkea aikuisten koirien kanssa osaa kyllä arvostaa aina pentujen tapaamisen jälkeen. Myös Jeni on nyt ollut Sonan kanssa koirapuistossa muutaman kerran ja huomenna mennään taas. Jeni on ollut aivan naatti pentutapaamisten jälkeen. Näin me sitten Jenin kanssa levätään että jaksetaan taas:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti