sunnuntai 16. elokuuta 2015

Korvajemmari

Dogit saivat päivänä eräänä possunkorvat. Liekö Jeni olevan niin hyvällä ruualla että isommat herkut tekee mieli aina jemmata ennemmin kuin syödä. No, sillä aikaa kun mäyräkoira rouskutti korvaa menemään keskellä olkkaria niin Jeni panikoi ympäriinsä ja yritti piilottaa possunkorvaa parvekkeelle, petiin, sohvalle, eihemmetti, mihin sen vois saada jemmattua.. No, Jenillä meni hyvä tovi makuuhuoneessa ja palasi sitten olohuoneeseen tarkkailemaan meitä muita. Isäntä kävi makuuhuoneessa ja näki tyynyn lattialla (ja Jeni tuli hermostuneena seuraamaan isännän touhuja)..


Tyynyn alla ei kuitenkaan ollut mitään, se oli hämäystä.. Isäntää alkoi epäilyttämään seuraavaksi tämännäköinen tyynyrykelmä..

Kyllä, siellä oli jemmattu sekä possunkorva että asianmukaisesti myös taskulamppu. Valitettasti tämä Jeni-reppanan jemmaustyö meni nyt hukkaan sillä ihmiset eivät tällä kertaa arvostaneet rasvaista possunkorvaa jemmattuna petivaatteisiin. Parempi onni ensi kerralla! Sitten Jeni tyytyi ja totesi että kai se on sitten syötävä ennen kuin Lemmy viimeistelee omansa ja keksii että toinenkin korva menis. Sen takia näitä jemmoja pitää myös korjata pois, koska Lemmy aivan varmasti söis niin paljon kuin vaan Jenin jemmoja löytäisi..

2 kommenttia:

  1. Moikkamoi, pitkästä aikaa!
    Meidän blogista löytyis teille haaste :)

    VastaaPoista
  2. Oi, eve ehti ensin =D
    Yritin haastaa eri blogit, mutta Lemmy ja Jeni sai nyt tuplahaasteen :)

    VastaaPoista