keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kuumailmakauhistus

Lemmy kävi tänään eläinlääkärissä ihan normitarkistuksessa. Selkä aristi hieman ja päätettiin kokeilla Lemmyllä kipulääkkeitä reilun viikon verran. Katsotaan josko näkyy eroa niin tietää että onko Lemmyllä selkä kipeä vai ei. Mitään akuuttia ei ole siis ollut, mutta hyvähän tuo on mäyräkoiralta selkä tarkistaa. Eläinlääkäri sanoi että Lemmyllä on mäyräkoiraksikin melko pitkä selkä. Tässä kuva kaveruksista kun aurinko paistoi kunnolla ja sai olla parvekkeella.


Illalla käytiin koirapuistossa ja voi juma kun Jeni hyppäsi ulos autosta niin miten se pystyikin huomaamaan samalla sekunnilla yläpuolella olevan kuumailmapallon. Jeni oli isännän seurassa säikähtänyt kerran kuumailmapalloa joka nousi ihan heidän takaa ja Jeni oli aivan kauhuissaan ja sitten vielä pallo löi liekkiä ja kohahti niin että ainoa suunta siitä paikasta oli viivasuoraan kotiin isäntää perässä vetäen. No, Jeni oli tänään aivan kauhuissaan, mutta mentiin puistoon sisälle kun pallokin oli jo hyvää matkaa siirtymässä muualle. Jeni piippasi ja oli aivan kauhuissaan, edes herkku ei kelvannut nenän edessä. Välillä helpotti kun palloa ei näkynyt puiden latvojen takaa ja melko pian se siirtyi jo näkymättömiin. Sitten kelpasi herkkukin mutta parempi oli kun mentiin takaisin autoon ja kotiin. Kotipihalla piti vielä vähän epäröidä että uskaltaako autosta tulla ulos ollenkaan ja sitten varmuuden vuoksi kurkata taivaalle. Harmillista vaan että kuumailmapalloja menee tästä meidän yli (ja matalalla) todella usein. Toisaalta pitänee toivoa että Jeni niihin siedättyy. Melko kova ääni niistä kyllä lähtee, en yhtään ihmettele tätä Jenin pelkoa. Tässä vähän vanhempi kuva Jenistä, ei ole kuumailmapallojen väsyttämä. Melko samannäköinen tyyppi taitaa kyllä makoilla tuolla makuuhuoneessa isännän kyljessä tällä hetkellä.

2 kommenttia:

  1. No sittehä Heinoselt löytyy aina selkärankaa tarvittaes ;)

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että Jeni siedättyy, sitä ei voi tietää. Hih, tuossa kuvassa Jenin häntä tekee siitä ihan ketun näköisen:) Terkut Ossilasta.

    VastaaPoista