tiistai 28. heinäkuuta 2015

Arkijuttuja

Heipä vaan! Kiirettä tekee koulutusohjaajan tehtäviä tehdessä ja koirien kanssa erinäisiä harjoituksia kuvaten. Ollaanpa keksitty ihan oma virikkeistämismuotokin nimittäin metsämansikoiden syönti. Lemmy on aivan pimeenä metsämansikoihin ja Jenikin jää pitkäksi aikaa marjoja riipimään. Tänään käytiin vattupuskalla, olivat vähintään yhtä hyviä. Ikävän korkealla vaan mäyräkoiralle, taitaa Lemmy suosia metsämansikoita vastedeskin tästä syystä.

Oltiin jo jokusen aika sitten koirapuistossa ja katsokaapa Lemmyn kaveria! Normaalisti ei Lemmy kyllä tykkäis näin isosta ja mustasta kaverista (uros kaiken lisäks!) mutta tämä tyyppipä ei välitä mistään muusta kuin omasta lelustaan. Lemmy saikin oman möykkänsä jälkeen mennä ihan liki haistelemaan ja iso koira vaan leikki ja toi leluaan ihmisille. Ollaan ennenkin oltu samaan aikaan puistossa ja toivottavasti osutaan taas uudestaankin.


 Kotona ovat koirat päässeet kerrankin vuoraamaan isännän sohvan nurkkaan. Yleensä kasan alimmaisena on emäntä, joka tällä kertaa istui tietokoneella ikuistamassa tilanteen.

Onneksi Jeni pääsi kuitenkin vakiopaikalleen myös emännän jalkojen päälle. On muuten niin hyvä paikka että Jenin pyllyn päälle saa laskea järkyttävän kokoisen Dog Encyclopaediankin (eli tosi ison ja painavan opuksen) eikä koira vieläkään vaihda paikkaa! Tällä kertaa kuvassa kuitenkin vähän kevyempää iltalukemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti