perjantai 5. kesäkuuta 2015

Otoksia ja muistoja

Hyvää kesäkuuta lukijat! Meillä ollaan kyllä tuttuun tapaan ikuistettu kaikenlaista koiramaista toimintaa, mutta jotenkin ne eivät vain ole päätyneet tänne blogiin asti. Ehkäpä voitais alottaa pieni hiljaiselo koirien ja isännän yhteiskuvilla. Lemmy hoitaa lukukoiran hommaa myös isännän kanssa - haittapuolena voi olla kirjanurkan lievä kosteushaitta..


Myös Jeni on alkanut nukkua sikeitä ja siis sikeitä unia tiukasti ihmisen vieressä.


Tässä vielä yksi hauska otos, kun tultiin koirapuistosta kotiin ja koirat lysähtivät identtisesti vierekkäin. Mitä luulette, oliko rallia koirapuistossa vai ei?! Lemmyllekin on viime aikoina löytynyt soveltuvia koirakavereita koirapuistoista ja viimekertainen kaveri näpäytti Lemmyn räyhäykselle lopulta takaisin ja Lemmy meni ihan hämilleen. Onneks Lemmy näytti kuitenkin ihan pienestä vihjeestä tajuavan jos toinen koira sanookin jotain takaisin. Ei oo aina helppoa mäyräkoiran kanssa.


Ja sitten vielä pieni suru-uutinen, joka ehkä on jumittanut bloginkin päivityksiä. Nimittäin pieni Jeda-pentu jouduttiin lopettamaan terveydellisistä syistä. Jeda ehti olla uudessa kodissaan vain kuukauden. Tässä emännän pentuvierailu ja pienikokoinen Jeda-pentu leikkinokosilla vierailijan sylissä. Surullinen juttu, harmillista Jedan kohtalon lisäksi uusille koirianomistajille, joille Jeda oli ensimmäinen oma koira.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on väsyneitä koiria. Pienellä Jedalla oli vähän surullinen kohtalo. Toivottavasti se ei ollut mistään pentutehtaasta. Nämä pentutehtaat kun tuppaavat hoitaa ne koiransa alun alkaen aika huonosti ja seuraukset ovat ikäviä. Rapsutuksia Lemmylle ja Jenille, virtuaalisellaisia:)

    VastaaPoista
  2. Ihana Eva, osasit muotoilla suru-uutisen tosi kauniisti, mä kun en ole saanut aikaiseksi facebookiinkaan mitään laittaa. :)

    Jeda oli ihan kokeneelta kasvattajalta, jolla on useamman kymmenen vuoden kokemus kasvattamisesta. Muut pentueen pennut ovat olleet terveitä. Meille sattui vain erittäin huono tuuri. Jeda oli muuten kaikin puolin ihana ja hyvä pentu, joten ensisijaisesti saman kasvattajan puoleen käännymme syksymmällä, kun on uuden pennun aika.

    VastaaPoista