lauantai 18. huhtikuuta 2015

Mäyräkoiran aivoituksia

Huomenta vaan lukijoille! Herättiin arkirytmissä näin lauantainakin ja aamukymmeneen mennessä ollaan saatu jo kaikenlaista aikaseks. Käytiin kaupoillakin ja ostoslistassa oli purkintäydennystä hampaanpesutikkuihin, joita meillä koirat syö usein. Nytpä oli vielä tarjouksen vieressä kaupanpäällinen ja ajateltiin että mikäpä siinä - ei varmasti kiinnosta meidän koiria mutta olisi varmasti tulevalle pentukaverille mieleen. Eipä ihminen taas voinut ennalta arvata mäyräkoiran aivoituksia - lelu olikin ehdottaman mieleinen Lemmylle. Samanlaisia "tylsiä" leluja on koitettu, mutta tässä oli sitä jotain. Ehkäpä siinä on hammastikun hajua?!
Tässä asiasta ja vain yhdestä lelusta tyrmistynyt Jeni-koira, joka ei kyllä oikeasti olisi malttanut alkaa pureskelemaan ilmaislelua, kun oikeita hampaanpesutikkuja pilkottiin keittiössä. Meillä meinaan ostetaan aina isojen koirien tikkuja ja kun ne pilkkoo puoliksi niin siinä on aikamoinen purkki näille pikkukavereille syötäväksi!

1 kommentti:

  1. Niissä hampaiden pesutikuissa on jättimäärä kaloreita, siksi Ossikin saa aina vaan puolikkaan. Nyt tunnustan, etten muista onko Lemmy kääpiö vai normi, mutta normimäykyn kalorien tarve on alle 600 kaloria päivässä ja Jenikin näyttää kooltaan aika pikkuiselta. Terkut Ossilasta!

    VastaaPoista