maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hämppyri

Tässä teille kaveri, jota ei tässä blogissa ole ennen nähty! On meinaan iso hämppyri. Kyseinen yksilö ja salillinen muita pikkunilviäisiä oli Turussa viime viikonloppuna vierailulla. Omistajat kävivät katsomassa, koirat jäivät kotiin.


Ja kotona passaa koirien ollakin, kun kevätaurinko lämmittää lattiaa ja mustaa fleeceä oikein mukavasti. Kauniita ja lämpimiä kevätpäiviä lukijoille!3 kommenttia:

 1. Mä vasta tajusin, että mehän asutaan kaverit samassa kaupungissa. Moikkaillaan jos satutaan samoille kulmille, mä juoksentelen enimmäkseen Halisten ympäristössä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Me käydään aika ahkerasti koirapuistoissa, yo-kylässä myös. Pitänee katsoa mitä Halisissa päin olisi! Ehkä törmäillään ;)

   Poista
  2. Meillähän on aivan mahtavat lenkkeilymaastot ja paljon myös metsäpolkuja. Tuolla kylällä minäkin olen ne muutamat koirapuistokerrat käynyt, mutta äippä on laiska seisoskelemaan puistossa. Me mieluummin mennään yhdessä koko ajan. Joten hihkaiskaa, jos huomaatte minut lenkillänne. Olen Halisten ainoa dreeveri....sellanen ruskeavalkoinen. t. Eka

   Poista