keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Stressiäkö?!

Heipä hei, hengissä ollaan vaikka blogi onkin ollut hiljaa vähän aikaa! Emäntä aloitti koiralähtöisen koulutusohjaajatutkinnon, joka kestää muutamina viikonloppuina aina lokakuuhun asti. Paljon oli jo mietiskeltävää ensimmäisen viikonlopun jälkeen ja varmasti on taas paljon viisaampi lokakuuhun mennessä! Koiramainen vuosi tulossa siis, saa nähdä mitä tästä kehkeytyy. Heti otettiin ainakin käyttöön tai oikeastaan huomioon että omien koirien stressitasot pysyisivät  mahdollisimman alhaalla. Hämppäämiset meinaa tulla ihan huomaamatta ja ainakin Jeni menee helposti ylikierroksille. Myös Lemmyä on käsitelty hellemmin, kun ulosmeno on ihan oikeasti pakottamista ja väkisin kiskomista. Ollaan tehty Lemmyn kanssa omia rauhallisia ulkoiluja. Kesäkuussa on tiedossa paneutumista hihnakäyttäytymiseen, mikä etenkin Jenin kanssa olis todella tarpeen. Emännälle tuli jo huoli koulutusviikonlopun aikana, että nyt on kaikki mennyt pieleen omien koirien kanssa ja ne on ihan ääristresseissä ja räjähtää minä hetkenä hyvänsä.. Muutaman päivän kun näitä asioita sulatteli ja tarkkaili koiria niin huolet on jo helpottaneet. Tässä nimittäin meidän iltatouhuja..

Ensimmäinen blogikuva..

..ja tekstiä kirjoittaessa eskimonyytti avautui, unet kuitenkin jatkuvat.

4 kommenttia:

 1. Ette te kyllä kovin stressaantuneilta näytä. Ehkä se on vaan niin että kun emäntä kuulee oppia niin tieto lisää tuskaa. Näin ainakin meillä äippä sanoi jo silloin kun sen lapset oli pieniä. Hyvin ne kasvoi, kun unohti lehtijutut ja niin kasvetaan me koiratkin. Maalaisjärjellä hyvä tulee! t, Eka

  VastaaPoista
 2. Toevottavasti suahaan kuulla niistä koolutusopista tiälläe! Sano niät äet. Minähä oon sitämieltä etten mittää koolutusta tarvihe:)
  Ee näätä pahemmin ressijä olovan teellä sielä. Että sempuolee homma hoejjossa :)

  VastaaPoista
 3. Heinone vaikuttaa erittäin stressittömält ja rennolt yleensäki. Alicel on kierrokset täpöillä lähes koko ajan, Ei huolta, on ne kunnon hauvelei! Heinone vois tulla lomille ku Alice sais sil aikaa intensiivi hihna koulutust???

  VastaaPoista
 4. Njääh, tuskinpa ovat ääristressaantuneita, tommosista koulutushommeleista vaan tulee herkästi lääkäriopiskelijasyndroomaa eli alkaa nähdä vaivoja ja vikoja kaikkialla :D Kerrohan täällä kurssin kulusta, varmasti mielenkiintoisia asioita pitää sisällään!

  VastaaPoista