tiistai 3. maaliskuuta 2015

Limppu

Hei vaan! Meillä on tällä kertaa lepikuvia. Viikonloppu oli rentouttava ja alkuviikon päivät ovat menneet työ- ja vapaa-aikatohinoissa. Pieni hetki sängyssä makoillen, lämmin koira kyljessä, rentouttaa kummasti kiireen keskellä ja jos vaikka siinä ihminenkin hetkon tupsluuraa niin taas jaksaa! Yks ilta emäntä kyllä viivästytti lähtöään kun Jeni keksi niin mahottomia Lemmyn naaman taputuksia ja eri äänialoilta mouruamisia yrittäessään saada Lemmyä leikkimään - ja Lemmy yritti mahdollisimman vähällä vaivalla olla sen näköinen että ei todellakaan aio leikkiä vaan nukkua.

Emäntä lähtee - tämmöinen näky jää kotiin

Onneks emännänkin kainaloon pääsee joskus

Emännän kainalokaveri on vaan tosin pikkasen liikkuvaisempaa sorttia..

Mites tänään sitten - meillä on tällä hetkellä makkarissa Limppu! Ulkona tulee vettä, siellä on kylmää ja märkää. Ainoa hyvä paikka tässä maailmassa on vääntäytyä tuplasti molemmin kyljin tiukasti isännän kainaloon, ummistaa silmät ja haaveilla pian päivisin olkkariin paistavasta ihanasta ja lämpimästä kevätauringosta. Näin tuuminee Mäyräkoira Lemmy.

Isännän kylki..

..paras kylki.

2 kommenttia:

  1. Mite voi nukkuu niskat nuri??? Heinone pistää ain ittes omituisee mykkyrää sylis nukkues.

    VastaaPoista
  2. Kieltämätä on meleko hankalannäkönen makkuuasento... :) Vuan kyllä määräkoera tietää misson paras paekka. Ja mikä on paras asento muata :)

    VastaaPoista