perjantai 6. maaliskuuta 2015

Koirahoitola

Meidän koirilla olikin tänään vähän erilainen perjantai. Ihmiset meinaan eivät vieneet heti aluks aamulenkille, vaan hääräsivät omiaan.. ja ekan kerran kun lähdettiin pihalle tänään niin koirat pääsivät mukaan, talon ympäri aamutoimille ja autoon! Suuntana oli lempihoitopaikka, jossa Jenikin on jo kerran ollut hoidossa. Nyt tarkoituksena oli olla työpäivän ajan hoidossa ja tehdä vielä kyläilyjä ja lopuksi kävellä omistajia vastaan työpäivän päätteeksi. Melko hyvä palvelu sanoisin, kun vie koirat aamulla ja saa ne totaaliväsyneinä suoraan kotiin vietäväksi valmiiksi lenkitettynä. Tästä seurasi että kotona ihmisten tankkauksen jälkeen koko perhe simahti ihanille iltaunille viikonlopun kunniaksi. Näin yhdeksän aikaan illalla emäntä nousi ylös, mutta muut kolme vielä vetää oikein sikeää unta. Ainakin Lemmyllä tästä jatkuu aivan varmasti yöunet hyvin lauantaiaamun puolelle. Pakko myöntää, että energiapaketti Jeni jaksaa just vähän touhottaa jos sitä vähän jututtaa tai silittelee, mutta omissa oloissaan alkaa kyllä heti pilkkimään. Ainakin äsken Jenin löysi pikkusykkyrällä isännän vierestä sängystä. 

Kiitos perjantaipäivän hoitajalle! Tässä vielä kuva hoitopaikasta, Lemmy pääsi normaalista poiketen nahkasohvalle ja näköjään suhtautui asiaan mäyräkoiramaisella omistaja-asenteella.. saateteksti kuului jotakuinkin näin: "MINÄ valtasin sohvan nyt!!"

1 kommentti:

  1. Meil oli TOSI kiva päivä, eikä ehditty nukkuu ku yks vaivane tunti..ja taas mentii :) Ja mahtavaa on kans,et Jeni ei itkeny yhtää isäntien perää! (Saa nimen Alice, koska jo luattaa munhu). Hauveleita on jo iku!

    VastaaPoista