lauantai 28. helmikuuta 2015

Vimmaset

Hyvää helmikuun viimeistä! Arvatkaaspas miks meillä ollaan näin vimmasen näkösiä?!


No koska meneillään on Kana-leikit!! Kanaksi nimetty lintukumipallo on ihan paras, oikeestaan vähän liian hyvä. Nimittäin siitä meinaa tulla riitaa, mutta Jeni on niin hurja että Lemmy ei oikein uskalla Kanaa siltä ottaa. Sitten tulee vinku Lemmyltä ja murina Jeniltä. Ja Jeni taas ei mee ottamaan Lemmyltä lelua, mutta yleensä Jeni on vaan niin nopea ettei Kana koskaan meinaa päätyä Lemmylle.


Tässä teille leikkikuvia, Jenin hienoja hyppykieppejä ei tällä kertaa saatu ikuistettua. Melko lennokas tyttö tuo Jeni kuitenkin!


Tässä taas kovaa vauhtia Kanan perässä, Lemmy hyvänä kakkosena.. Mutta joskus Lemmy palkitaan, kun malttaa Jeniä enemmän katsoa mihin se lelu lähtee ja mistä sen vois saada ennen Jeniä!! Lemmy on oppinut uusia melko sähäköitä pikakäännöksiä, jolla Kanan saa turvaan Jeniltä! Toistaseks tosin vain Lemmy osaa ja tuo leluja, pitäis saada siinä Jenille annettua vähän yksityisopetusta ilman koirakaverin häiriötä. Jeni ei oo vielä hokannu että lelun tuomisella se kiva lelu lentää vähän nopeemmin uudestaan jahdattavaksi!

1 kommentti:

  1. Tuu Heinonen meille vaikka yökylään, ni saavat opettaa Jenin tavoille sillä aikaa! Ja Pussi on pelkästään sit sun hallus :)

    VastaaPoista