perjantai 5. joulukuuta 2014

Lukupylly

Hyvää perjantaita! Tässä kuvia jo muutaman illan takaa, ihmisillä oli jouluennakkona paisti, joka olis kyllä kelvannu koirillekin. Jeni ehti kameraa hakiessa vaihtaa paikkaa mutta siinä sohvan käsinojalla neljä nappisilmää tuijotti ihmisen ruokailua erittäin tarkkana. Kuvassa Lemmy, joka on jääny vähän vähemmälle kuvaukselle kun Jeni-Neiti on puuhaillut kaikenlaista Lemmyn ottaessa lähinnä lepoa makkarin rauhassa. Nykyään Lemmy kyllä kuuntelee makkarista että mitä tapahtuu, lelut ja namipurkki saa mäyräkoiran liikkelle. Ihmisten tervehtiminen niiden kotiutuessa ei niinkään.


No mikä se lukupylly sitten on? No se on karvainen koiranpylly, joka ilmestyy aina lukuasentoon kuin lukuasentoon. Tässä lukuhetkessä on myös Lemmy mukana, missäs muuallakaan kuin peiton alla lämpöpatterina. Ei oo ihmisillä kyllä tänä talvena kylmä! Ja lukuseura on taattu.


Lopulta lukukoirat väsyttivät myös lukijan olemalla lämpöisiä ja suloisia. Ihmisiä huvitti myös Jenin nukkumismieltymykset, liekkö valo ollut liian kirkas Neidin iltatupsluureille..

1 kommentti:

  1. Terveisiä kuopiolaiselta lukukoiralta! Kyllä lukukoiran virka on ihan paras, olipa duunipaikka kotona tai kirjastossa :)

    VastaaPoista