tiistai 23. joulukuuta 2014

Kuuria

Lemmy kävi eläinlääkärissä, onneks saatiin aika vielä ennen pyhiä. Ei tarvinnut Lemmyä laittaa joulurauhaan, huh. Virtsanäytteessä (jonka emäntä koppas oikein onnistuneesti) oli tulehdussoluja ja struviittikiteitä, jotka on kissoilla ihan ok mut ei koirilla!! Hyi, kissastruviittikiteitä. Ne on kuulemma koirilla merkki tulehduksesta. Kaikki siis ihan hyvin, Lemmy sai antibiootteja tästä eteenpäin aamuin ja illoin annettavaksi. Lemmyn olo on ihan hyvä eikä arista ja nylkyttele pyllyään yhtään niinkuin eilen. Jeni ja isäntä kävelivät eläinlääkäriltä kotia kun Lemmy ja emäntä menivät vastaanotolle ja oltiin kaikki perillä takaisin samaan aikaan. Jenin hoitopaikka kyseli, että miten on Jenin kanssa mennyt ja kun mietittiin niin ei ole kyllä Jenin kanssa ollut mitään ongelmia tai vaikeita hetkiä. Jeni on tosi symppis ja kiltti dogi!


Vierashakeutuva löytökoira

Jenin liikkuvuusnäyte

Lopuksi vielä dogien tyylinäytteitä lukukaveruudesta. Kyllä kelpaa ja etenkin Jeni on oikein hyvä lämpöpatteri! On Lemmykin, mutta sen vastaanotto on yleensä muutenkin peittojen alla ja makuuhuoneessa.


2 kommenttia:

 1. Voehan kehvelj, eepä oo mukava vaeva. Mulla olj tuo männäkevväänä. Liäkekuurj ja paljo juomista. Ja kaks viikkoo sitä erikoesruokoo joka sulattaa kitteetä. Ee sisäelimijä eekä rasvasta lihhoo luvattu syyvvä. Mänj ohite eekä oo uusinna :)
  Toepumista, ja oekeen hyvvee Jooluva kaekille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi! Taitavat olla aika yleisiä koirilla. Onneks tais Lemmyllä olla kovin lievä, ei lääkärikään käskenyt kuin syömään lääkkeet loppuun :)

   Poista