perjantai 19. joulukuuta 2014

Kauhunhetkiä Turussa!

Noniin, olettekos valmiita kuulemaan Jenin tarinan loppuun? Mitään vakavaahan nyt ei ole sattunut, paitsi Jenin mielestä. Mutta seuraavalla kerralla sama tilanne ei ollut yhtä paha. No, lukekaapahan eteenpäin.

Tueksi otettiin isäntä ja Lemmy. Ja Lemmy kulkee sateessa ja pimeässä enimmäkseen namin voimalla.


Pian päästiin kauhupaikalle ja tässä se hirvitys on!!


Kyllä vain, valotaulu. Sillon oli vielä ihan pimeää kun tämä järkytys tapahtui, pahinta oli, että taulun teksit vaihtuivat juuri kun niihin ehti tottua!! Jeni käveli emännän kanssa rauhassa tietä eteenpäin ja yhtäkkiä Jeni teki kulkukoirahuijauksen ja lähti vetämään yhtäkkiä täysin vastakkaiseen suuntaan niin nopeasti kuin ikinä pystyy. No eihän se mikään karkausyritys ollut pois emännän luota vaan pois tuon maailman pelottavimman vilkkuvan hökötyksen läheisyydestä. Ja tää ei oo nyt mikään vitsi, Jeni olis varmaan mielummin jäänyt auton alle kuin tullut yhtäkään askelta taulua lähemmäs. Emäntä otti sitten Jenin oikein ihmiskorkeudelle ja katseltiin taulun vaihtuvia tekstejä yhdessä. Autoilijat varmaan kummastelivat Turun tapahtumia seuraavaa parivaljakkoa..

No, kun taulusta päästiin juuri ja juuri ohi, vastassa oli toinen järkytys!! Jeni katsoi luimistellen valotaulun taustaa epäillen kun käveltiin ohi. Ja sitten lävähtää tämmöinen vielä pahempi järkytys eteen!! Joulukuusikyltti! APUA! Äkkiä mentiin kotiin kertomaan isännälle ja Lemmylle ja lukijoille että mitä kauheuksia täällä Turussa on. Että tämmöisiä kauhuja tämä Jeni joutuu täällä kokemaan!


No, pahoittelut jutun viivästymisestä, sillä eilen juhlittiin valmistumisia ja meille tuli ihmisiä kylään. Saunottiin ja loput tulivat istumaan iltaa. Jeni odotti vieraita jo innokkaana ja molemmat dogit olivat oikein oivia isäntiä ja emäntiä.

2 kommenttia:

  1. HERRANENAIKA, Kauhei UFOi teijä kulmil pelottelees koiruuksii!

    VastaaPoista
  2. No kyllä kaet tuommosija säekähtää! Hui! Kyllä jos tämmönen peräkylämpoeka näkis tuommosen ni jääkistys ku Lootin emäntä silikasta kaahusta! Taekka ryykees pakkoon.
    Onneks emäntä hokas homman ja otti syllii :)
    Onnee valamistunneille!! :)

    VastaaPoista