lauantai 27. joulukuuta 2014

Joululepääjät

Huh huh, joulut on nyt vietetty! Kiitos vielä kaikille joulun toivotuksista, lahjoista ja tarjoiluista. Koirat taitaa tänä jouluna olla enemmän naatteja kuin omistajat. Kun eilen kotiuduttiin Vantaan reissulta, oli kotona melko rauhallista. Jeni on kyllä ottanu tän meidän oikean kodin turvapaikakseen, se simahti heti omalle tyynylleen ja rauhottu aivan täysin. Siitä näki että nyt vihdoin voi oikeesti rentoutua. Lemmy on niin lunki ja Vantaakin on jo tuttu paikka, että siellä pysty ottamaan heti tupsluuria missä vaan. Isossa koirapuistossakin käytiin, siinä oli Lemmylle vähän stressijumppaa. Jeniä taas testattiin ja se ei karannut meidän luota kauas ja kun lähdön aika tuli, niin se oli ensimmäisenä palaamassa tuloportille. Kiltit joulukoirat oli! Tässä eilisen tunnelmia:

Ja kun koirat olivat joulu-unilla, ihmiset saivat levitettyä Mordorin mustan portin pitkin olkkarin mattoa ja koirankarvoja pois puhallellen saivat rakennettua tällaisen! Tässä hommassa olikin parempi, että avustajakoirat olivat joululevolla. Paljon syötiin suklaata ja hetki tuossa kokoamisessakin meni!

1 kommentti:

  1. Onpa levollisen näköisiä tyyppejä. Toivottavasti vuodenvaihde sujuu samoissa tunnelmissa eikä raketit turhaan hätyyttele!

    VastaaPoista