torstai 9. lokakuuta 2014

Jeni

Hiljainen blogielämä saadaan varmaan anteeksi tällä uutisella! Meillä asuu nykyään myös Jeni! Jeni on Kulkureiden kautta tullut Suomeen hoitopaikkaan ja meistä tuli Jenille nyt koti. Haettiin Jeni eilen ja ollaan totuteltu kerrostaloelämään ja uuteen perheeseen. Jeni oli aluksi tosi ujo, tykkäs kyllä meistä mutta tietysti uus paikka ja uudet äänet on kummia. Jeni on ollut täysin sisäsiisti ja kiltti. Voidaan kertoa myöhemmin, miten arki lähtee rullaamaan. Tässä Jeni! 

Eka luu ekana aamuna kotona

Kaikki kolme koiraa koossa

Lemmyn ja Jenin eka yhteinen ilta, Lemmyn tunnelmat voitte arvata kuvasta


Jeni nimittäin otti Lemmyn lempparipaikan heti omakseen

Eikä tässä vielä kaikki, yö nukuttiin niin ettei koirat päässy sänkyyn. Jenilta yö onnistu paremmin, mutta Lemmylle järkytys oli suuri. Näin taitaa olla kuitenkin parempi sekä koirille että ihmisille. Lemmy ja Jeni ei toistaseks oo kauheen läheisiä eli ovat mieluummin vähän etäämmällä toisistaan. Lemmyn mielestä Jenillä on vähän liian paljon touhotusta mutta just kun emäntä ehti ajattelemaan että mitähän tästä tulee niin Jeni heitti ekaa kertaa kyljelleen ja rauhottu koko olemukseltaan. Rappukäytävän äänetkään ei enää tee vaikutusta ja Jeni on ollut meillä kuitenkin vasta vajaan päivän. Nimikin alkaa olemaan jo tuttu. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

  1. No niin Heinone, ny sun täytyy opettaa Jeni-tyttö koirien tavoille. Koita ehtii seuraavax ekax sun lempparipaikkaan ja lait Jeni viäreen köllöttää.

    VastaaPoista
  2. No voi kaamee, kyllä määki järkyttysin, jos mun petipaikka vietäs! Mut anna Jenin asettua eka kodiks, hänellä on ollu pitkä ja raskas taival ja siks hän ansaitsee parit makoisat unet sun lempparipedissä :)

    Tsemppiä Jenille kotiutumiseen ja Lemmylle uuteen perheenjäseneen totuttautumiseen!

    VastaaPoista