torstai 18. syyskuuta 2014

Tyttökaveri(?)

Vielä kahden ja puolen vuoden jälkeen Lemmy esittelee uuden nukkumatyylin. Uskomatonta mutta totta! (Huomatkaa lisäpisteitä tuova korvan kääntäminen ylösalaisin)


Kuultiin alkuviikosta koirapuistossa huhua eläinhoitolaan tulleesta pienestä mäyräkoiratytöstä. Alustavasti koti oli jo luvattu mutta mikäpäs tässä maailmassa on varmaa niin siellä nyt on emännän puhelinnumero ylhäällä varmuuden vuoksi! Alustava katselu on aloitettu jos Lemmylle löytyis kaveri ja samalla saatais tarjottua koti sitä tarvitsevalle. Että jos lukijat tietää jonkun Lemmylle sopivan tyttökaverin niin ehdotuksia otetaan vastaan! Tästä tulikin nyt treffi-ilmoitus ;) 

Tässä vielä profiilikuva meidän toistaiseksi ainoasta koiraedustuksesta! Ettei vaan olis iltapalakerjuulla, mitä luulette?

1 kommentti:

  1. Oi, kamukoira! Pidetään peukkuja, että kiva sellainen löytys, ja tietty parasta olis, jos joku kovasti kotia kaipaava sais kodin Lemmyn kamuna!

    Toi nukkuma-asento ei kyl näytä kauheen ergonomiselta, mää tosin ymmärtäsin jos tos lattialla kuonon alla olis jauhislihaa ni sit määki saattasin nukkuu tolleen valmiustilassa.

    VastaaPoista