sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen!

Nyt on ollu pitkä pääsiäinen! Vielä yks täysin vapaa päivä edessä! Vieraita on käyny normaalia enemmän, kolme päivää putkeen ainakin. Loppupään vieraisiin Lemmy ei enää oikein jaksanu panostaa vaan totes selällään sohvalla retkottelun sopivaks vieraanvarasuudeks. Tänään vaihdettiin kesärenkaat pihalla ja Lemmy sai vähän hermostuu oman hihnansa päässä, ulkona kun ei oo totuttu olemaan missään kiinni. Pennilleki heitettiin palloo näköetäisyydellä, arvatkaas voiko siinä mäyräkoira olla mitenkäänpäin. No ei voi.

Illal tuli robleema. Arvatkaas millanen? No yks aamupipsu oli erehtyny menemään etsinnöissä Lemmyn mahan sijasta kenkätelineen alle. Videollaki tulee merkitsevä katse että voitko nyt ihminen auttaa mäyräkoiraparkaa, viimeisen poseerauksen jälkeen emäntä suostu palkkioks nostamaan kenkätelineen reunaa. Näköjään jonkinlainen siveys säilyy ihmisten läsnäollessa, yksin on kyllä joskus sisustettu koko kenkäteline eteisen maton kanssa jonnekin ihan toisaalle.. Voitko. Nyt. Auttaa. Oikeesti.

Ja tässä vielä loppukevennys pitkänperjantain sankarista, joka Vantaan vierailun ja vieraiden kotikestityksen jälkeen simahti totaalisesti keskelle olohuonetta.

ZzzZzz. ZZz. zzZ.

3 kommenttia:

  1. Toi mäyräkoirien uusavuttomuus on kyllä liikuttavaa :) Jos ihminen on lähellä, sen tehtävä on auttaa ;)
    Väsynyt koira on joskus onnellinen koira, kuten Lemmy viimeisessä kuvassa <3

    VastaaPoista
  2. No ee olla myö uusavuttomija! Palavelusväk on sitävarte että tekköö hommat :D
    Meleko makosija unija varmaa tuossa kuvassa, ilimeestä piätellen :)

    VastaaPoista