maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hyi, märkää

Ihmiset oli töissä ja Lemmy ootteli rauhassa kotona. Nyyttiä ei oltu saatu auki mut emännän kengät oli taas viety toinen sänkyyn ja toinen sohvalle. Lähettiin heti ulos ja ulko-oven jälkeen Lemmy pysähty kuivan ja märän rajalle. Arvatkaa kummalle puolelle. Ulkona nimittäin tihutti ja kotona odotti vielä avaamaton nyytti. Näin käyttäytyy mäyräkoira yhdeksän tunnin yksinolon jälkeen. Pikakierros lähimetsässä ja juosten kotiin. Iltalenkin aikaan märänvälttely kehittyi, nyt ei passannu astua edes kotiovesta ulos. Emäntä ehti maanitella koiraa käytävässä, hekotella, hakea kameran kotoa, ottaa kuvan, viedä kameran ja palata takaisin vain todetakseen että mäyräkoira on todella päättänyt olla astumatta pois kotoa. Todiste:


Iltalenkki oli vauhdikas ja paluu kotiin maitti. Ennen kuin ihmiset sai ulkovaatteet päältä, oli Lemmy jo majoittunut sohvannurkkaan, emännän paikka jätetty vapaaksi. Emäntä nimittäin on niin monta kertaa tyynesti istunut jääräpäämäyräkoiran päälle, että oma paikka on ansaittu. Siinä me Lemmyn kanssa istutaan, Leppiksen kanssa tottakai. Onneksi seuraavaksi luvassa yöunet, nyt on ollut Lemmylässä niin paljon menoa että sekä koira että ihmiset nukkuu heräämättä yöt läpi. Viime yönä Lemmy ei lähtenyt koko yönä isännän kyljestä pois.

1 kommentti:

  1. No, onha se soffa parempi ku märkä maha! Heinone on viksu haukku, joten tiätää ettei kantsi tassujaan liata märäs maas.

    VastaaPoista