sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Palapeli vol2

Meillä on ollu tapana ostaa aina palapeli jouluks ja koota se lomaillessa. Nyt joulu oli ensimmäinen koiran kanssa ja palapelin teko jäi. Taidetaan siirtää perinne uuteenvuoteen kun aikaa on enemmän. Nyt palapelin teko osui hyvään koirankoulutusrakoon kun Lemmyä lellittiin mökillä viikon verran. Tuli koiralle kauhee shokki kun syvennyttiin järjestelee paloja ja kukaan ei huomannu Lemmyä! Siis mitää! Ei auttanu vinku eikä unikaa tullu ja Lemmy ei tienny miten päin olla. Kyllä meitä nauratti mäyräkoiran keinot saada huomioo. Ensin ängetään tietysti syliin ja mitä pienempään rakoon niin sitä parempi:

(ettei alkais olee mäyräkoirahullujen koti)


Muutaman muun huomionhaun jälkeen, kuten selän nuuskuttamisen ja niskaan kiipeemisen ja palojen syönnin, Lemmy päätti alkaa leikkiä Etsi Lemmy-leikkiä. Samalla Lemmy varmisti että on takuulla huomion keskipisteessä, molemmat kun istuttiin pöydän ääressä ja keskityttiin palapelin tekoon.


Lopulta Lemmy tyytyi kyllä kohtaloonsa ja saatiin se palapelikin tehtyä. Häiriötekijän poistumisesta tyytyväinen Lemmy toimii valmiin palapelin esittelijänä:


4 kommenttia:

 1. Mäyräkoira kaipaa huomiota enemmän kuin kukaan osaa aavistaakaan. Olli ei tykkää yhtään, jos porukka pelaa keittiön pöydän ääressä. Jonkun syliin on pakko päästä ja sitten on olo tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näin on! Vaikka Lemmy ei sylissä noin yleensä kovin viihdykään.

   Poista
 2. Raisa änkee kainaloon ja nuolee naamaa tai kiipee syliin ja tuijottaa sentin päästä silmiä ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno paikka tuolla pöydän välissä. Ahtaissa paikoissa on hauska loikoilla!:)

  VastaaPoista