keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Nyytti

Heipä hei vaan, täältä kuuluu talvisia ja jouluisia uutisia. Eilen koirapuistossa oli isoja koiria ja mentiin pienten puolelle niitä ihmettelemään. Seassa näytti olevan myös pieni ranskanbulldog, mutta jäätiin silti pienten puolelle. Sitten seuraan liittyi myös setä kahden metsäkoiran kanssa ja arvatkaas vaan oliko toinen niistä mäyräkoira. No oli! Päätettiin mennä mukaan ja turhaa arkailtiin aluks. Lemmy vietti aikansa pippurisen pikku ranskanbulldog-neidin hännyksenä seuraten sitä herkeämättä. Aina jos neiti vähä piti kurinpalautusta ni se oli parasta ja taas jatku seuraaminen. Lopputuloksena oli syväjäätynyt ja lopen uupunut mäyräkoira, joka paketoitiin lämpiämään heti kotiin päästyä. Lopuksi vielä kuva jouluisista kynttiläviritelmistä.


3 kommenttia:

 1. Susta on tehty melkoinen paketti. Komea sellainen. Kyllä se varmaan väsyttikin, kun sai leikkiä kavereiden kanssa. Siinä ei pakkanen pure, kun juoksee nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vähän härnätä neitikoiraa, onneks isot pojat ei suuttunu ;)

   Poista
 2. Kyllä sulla on hyvä palvelu (mullakin on) lämmityksen suhteen. Just tuollaseen pakettiin pitää viluinen mäyräkoira kääriä!:)

  VastaaPoista