sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Noutaja

Palattiin juuri koirapuistosta, jossa oli 1,5v dobermanni. Kaveri oli iso, mut sitäkin kiltimpi. Aluks Lemmy vähän valitti ku kaveri oli muka nii kovakouranen. Lopussa ei pahemmastakaan kolarista kuulunu inahdustakaan. 

Lemmy oppi uusille tavoille, nimittäin pallonhakuun. Kiinnostavinta siinä oli kuitenkin kun kaveri on niin tohkeissaan ja sai Lemmyn innostumaan et mikä voi olla niin hauskaa. Sit dobermannin isäntä päätti opettaa Lemmylleki noutamista mutta ei se ollukaa iha niin helppoo ja siitä jo varoteltiin. Lemmy ei vaan tajunnu tai halunnu tajuta. Kotona vielä harjoteltiin vähän tärkeemmillä esineillä ja ihan hyvinhän tuo noutaminen sujuu. Pupua on paljon hauskempi noutaa ku jotai hiekkasta palloo. Hyi. Ja ulkona vielä.

Tässä on mäyräkoiran paikka, kotona omassa pedissä ja pupu kainalossa. Aijai!2 kommenttia:

  1. Ollaanha me sujuvasti noudettu ja takaisin tuotu tämän paikan lempparilelu aina täällä leikkies, et onhan sulla , Heinonen, tämän homman alkeet ollu hallussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei aina vaan oo satavarmaa et tuleeko lelu takas asti.. Dobermanni-mies sai Lemmyn hakemaan pallon ja jatkamaan matkaa pallo suussa pois päin ittestään.. Siin vaihees ei voinu ku todeta että Lemmy on oikee mäyräkoira!

      Poista